Magunkról

Mint cégünk neve is mutatja, főleg rózsadombi, ill. budai ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozunk, de természetesen adatbázisunkban található számtalan újépítésű és használt pesti és vidéki ingatlan is. Vállalkozásunk 18 éves ingatlanpiaci tapasztalattal működik ezen a területen. Szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal és rátermettségünkkel egy olyan ügynökséget szeretnénk működtetni, ahol az ügyfél az első – legyen akár eladó vagy vevő, bérbeadó vagy bérlő. Ügyfeleinkkel a közvetlen, bizalmi kapcsolat kialakítása az első számú szempont.

Cégünk „háztól-házig” szolgáltatása leginkább külföldi ügyfelek számára nyújt teljes körű átfogó segítséget az ingatlanpiaci körkép áttekintéséhez, a megfelelő ingatlan kiválasztásában.

Ingatlanpiaci befektetéseivel is bizalommal fordulhat irodánkhoz, az aktuális piaci viszonyok és az Ön elképzelésének figyelembevételével próbáljuk meg a legkiválóbb befektetést ajánlani Önnek.

Munkánk hatékonyságának növelése érdekében a több mint 200 társirodával együttműködve a fenntartott jó üzleti kapcsolat mellett számos internetes portálon is folyamatosan jelen vagyunk.

Az Ön által kiválasztott ingatlanokról teljes körű felvilágosítást adunk akár telefonon akár e-mailen, és előre egyeztetett időpontban a helyszínen mutatjuk be.

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.”

Flag Counter