Törökvész

Törökvész
Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész Törökvész
Azonosító: Törökvész
Ár: 660 M Ft

II. Törökvész legelegánsabb utcájában kerül értékesítésre egy kimagasló precizitással és igényességgel megépített családi villa. A praktikum és kényelem elsődleges szempont volt a tervezése során. A kivitelezése a tulajdonosok igényességét tükrözi.
A lakótér három szinten megosztva két generáció együttélésére a legideálisabban lett kialakítva 690nm-en, összesen 8 szobával és 5 fürdőszobával. A szinteket lift köti össze. A 140 nm-es garázsból egy közlekedőbe jutunk, melyből a tároló, kazánház, wellness szoba két szaunával, szoláriummal, a mosókonyha és a lift is indul.
A földszinten tágas nappali, külön konyha az ebédlővel, előttük a 90 nm-es terasz! egy nagy szoba saját fürdővel, és egy vendégszoba található. Az első szinten két kifejezetten nagyméretű hálószoba, saját garderobokkal, saját fürdőszobákkal, teraszok, a legfelső szinten akár egy önálló lakásként is használható lakrész nappali (38 nm) és két hálóval saját fürdőszobákkal.
A garázsba 6 autó is kényelmesen elfér. A kert szépen parkosított.
A minőség és a műszaki tartalom is mind megtalálható ebben a házban.
Most már csak az ÚJ Tulajdonos hiányzik.
Irányár: 660 MFt

 

Kérdezzen az ingatlanról!
Az Ön neve
Telefonszáma
E-mail címe
Kérdése
Kategória: eladó
Ingatlan típusa: ház
Város: Budapest
Kerület: II. kerület
Megye: Budapest
Lakóterület: 690 m²
Szobák száma: 8
Fűtés: fan-coil
Ingatlan állapota: luxus
Épület szintjei: 3
Komfort: luxus
Lift: van
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panorámás
Telekterület: 1138 m²
Ingatlan állapota: felújított
Érdeklődjön telefonon:    +36 30 990 1878
Flag Counter